ایمن آب

میزان مصرف و چگونگی مصرف آنتی اسکالانت

میزان مصرف و چگونگی مصرف آنتی اسکالانت

میزان مصرف آنتی اسکالانت

محاسبه میزان مصرف آنتی اسکالانت (The amount of antiscalant) در سیستم های اسمز معکوس از اهمیت بالایی برخوردار است. عوامل مختلفی مانند ترکیبات کلسیم، استرانسیوم، فلوراید، باریم و سیلیس وجود دارد که در سیستم های اسمز معکوس باعث تشکیل رسوب می شوند.

این رسوب ها زمانی تشکیل می شوند که میزان نمک مواد بالا بوده و امکان حل همه آن‌ها وجود نداشته باشد. برای آن که از فرآیند تشکیل رسوب جلوگیری کرد باید از مواد ضد رسوبی مانند آنتی اسکالانت استفاده کرد. در صورتی که از مقدار دوز مناسب آنتی اسکالانت استفاده کنید، به راحتی می توانید جلوی ایجاد رسوب را بگیرید. از این ماده بر روی ممبران ها و دستگاه های آب شیرین کن اسمز معکوس و همچنین سیستم های نانو فیلتراسیون استفاده می شود. میزان مصرف آنتی اسکالانت به موارد مختلفی بستگی دارد. برای بررسی این عوامل در ادامه همراه ما باشید.

میزان مصرف آنتی اسکالانت چقدر است؟

به طور میانگین، به ازای هر یک متر مکعب آب خام ورودی دستگاه اسمز معکوس حدود سه پی پی ام یا 3 گرم آنتی اسکالانت نیاز است. این ماده از راه سیستم تزریق مواد شیمیایی به دستگاه وارد می شود. میزان مصرف آنتی اسکالانت با توجه به غلظت محلول ساخته شده از طریق درجه تزریق پمپ تنظیم می شود. برای بررسی دقیق میزان مصرف آنتی اسکالانت باید به آنالیز آب خام و مقدار بازیابی (Recavery) سیستم اسمز معکوس توجه داشته باشید. توصیه می شود برای خرید آنتی اسکالانت مرغوب، این مواد را از شرکت های با سابقه و معتبر تهیه نمایید. شرکت ایمن آب کاژه، با سابقه درخشان در طراحی، تولید، تامین و پیاده سازی سیستم های آب شیرین کن صنعتی و نیمه صنعتی توانسته رضایت مشتریان خود را جلب کند. شما می توانید انواع محصولاتی مانند آب شیرین کن های RO، فیلتر های شنی، مواد شیمیایی، آنتی اسکالانت و مواد شیمیایی برج های خنک کننده و … را از طریق وب سایت ایمن آب کاژه تهیه نمایی .

بیشتر بخوانید:

میزان مصرف آنتی اسکالانت
میزان مصرف آنتی اسکالانت

محاسبه میزان تزریق آنتی اسکالانت

برای آنکه بتوانید میزان مصرف آنتی اسکالانت مورد نیاز را به صورت دقیق به دست آورید، باید آب ورودی به دستگاه آب شیرین کن را آنالیز نمایید. در نظر داشته باشید که تزریق این ماده به کمتر یا بیشتر از حد مورد نیاز می تواند تاثیرات مخربی بر روی ممبران داشته باشد. از همین رو، سعی کنید با توجه به موارد مختلف میزان آنتی اسکالانت را به صورت دقیق بررسی نمایید. برای پیشگیری از خرابی دستگاه نیز توصیه می شود آن را مرتب چک کنید. سعی کنید فیلترهای شنی کربنی بک واش و فیلترهای میکرونی را به موقع تعویض نمایید تا عمر ممبران و دستگاه آب شیرین کن خود را افزایش دهید. میزان مصرف آنتی اسکالانت به عوامل مختلفی بستگی دارد. از جمله عوامل تاثیرگذار بر روی میزان مصرف آنتی اسکالانت عبارت اند از :

  •         سختی آب
  •         حجم آنتی اسکالانت
  •         وزن مخصوص آنتی اسکالانت
  •         درجه حرارت
  •         PH آب تغذیه
  •         دبی آب
  •         میزان فلزات سنگین آب مثل سلیس، آهن، منگنز

نکات مهم استفاده از آنتی اسکالانت

نکته مهمی که علاوه بر میزان مصرف آنتی اسکالانت باید به آن توجه داشته باشید، مرغوبیت این ماده است. باید در نظر داشته باشید که قيمت دستگاه تصفيه آب صنعتي و ممبران معمولاً بالا است. از همین رو باید به خوبی از این تجهیزات نگهداری کرده و سعی کنیم عمر ممبران را افزایش دهید و از اوت شدن آن در زمان های کوتاه جلوگیری کنیم. برای این امر توصیه می شود از آنتی اسکالانت (Antiscalant) مرغوب استفاده کنید تا از ایجاد رسوب در ممبران جلوگیری نمایید. زیرا تنها عاملی که سبب عدم چسبندگی رسوبات در دستگاه آب شیرین کن می شود، آنتی اسکالانت است.

مراقبت های لازم هنگام استفاده از آنتی اسکالانت

قبل از خرید آنتی اسکالانت باید نکات ایمنی حین استفاده از این ماده را در نظر بگیرید. آنتی اسکالانت یک ماده سمی است، از همین رو باید از هرگونه تماس آن با چشم و پوست بدن پرهیز نمایید. همچنین، توصیه می شود این مواد را در ظروفی کاملاً بسته و در مکان های خشک و تاریک نگهداری کنید.

ویژگی ‌های آنتی آسکالانت

آنتی اسکالانت ها در طیف وسیعی از منابع آب شور و شیرین مورد استفاده قرار می گیرند. این مواد دارای کاربردهای بسیاری بوده و یک ماده ضروری برای جلوگیری از رسوب مواد در سیستم های RO به شمار می آیند. آنتی اسکالانت ها در دسته مواد شیمیایی قرار می گیرند و قبل از تصفیه به آب ورودی دستگاه اضافه می شوند. با تزریق این مواد به دستگاه دیگر نیازی به نگرانی در مورد جلوگیری از مسدود شدن منافذ غشا، پوسته پوسته شدن غشا RO و یا تجمع ذرات بر روی آن نخواهید داشت. ترکیب شیمیایی آنتی اسکالانت به شرح زیر است :

[دی سدیم 3-(N,N-دی‌آلی‌آمینو)پروپان فسفونات]

در صورتی که قصد خريد آنتي اسكالانت را دارید می توانید از آنتی اسکالانت های رایجی مانند موارد زیر استفاده کنید :

  •         کربنات کلسیم
  •         سولفات کلسیم
  •         سولفات باریم
  •         سولفات استرانسیوم
  •         فلوراید کلسیم
  •         آهن
  •         مواد کلوئیدی
  •         سیلیس
  •         سایر آلاینده های آلی
میزان مصرف آنتی اسکالانت
میزان مصرف آنتی اسکالانت

خرید و قیمت آنتی اسکالانت

قیمت آنتی اسکالانت : اکنون که با میزان مصرف آنتی اسکالانت و خواص این ماده به خوبی آشنا شدید، می توانید به صورت بهینه از این ماده در دستگاه های مختلف استفاده کنید. با این حال، قبل از تهیه آنتی اسکالانت بهتر است با مشاورین این حوزه در ارتباط بوده و اطلاعات لازم را در مورد مصرف آن به دست آورید. شرکت ایمن آب کاژه، متشکل از مشاورین و متخصصین حوزه سیستم های آب شیرین کن صنعتی و نیمه صنعتی همراه شما در این فرآیند خواهد بود. شما می توانید برای بررسی قيمت آنتي اسكالانت و انواع محصولات مختلف به وب سایت شرکت ایمن آب کاژه مراجعه کرده و محصولات خود را تهیه نمایید. برای کسب اطلاعات دقیق‌تر می توانید از طریق شماره تماس 02188343547 – 02188349105 با مشاورین مجموعه در تماس باشید.

Facebook
Twitter
LinkedIn

یک پاسخ به «میزان مصرف و چگونگی مصرف آنتی اسکالانت»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر موضوعات
تجهیزات اندازه گیری

فلومتر/ روتامتر آب

فلومترها ستون­های شیشه­ ای هستند که میزان گذر آب (دبی) را در خطوط مختلف زیر را در دستگاه آب شیرین کن صنعتی نشان می­دهند. فلومترها

ادامه »