ایمن آب

دستگاه آب شیرین کن کشاورزی – تصفیه آب گلخانه

دستگاه آب شیرین کن کشاورزی – تصفیه آب گلخانه

آب شیرین کن کشاورزی

محصولات با کیفیت تنها با استفاده از آب آبیاری با کیفیت بدست می‌­آیند!

شیرین سازی آب به روش اسمز معکوس RO (آب شیرین کن صنعتی)

فن آوری تصفیه آب صنعتی، آب شیرین کن به روش اسمز معکوس (RO) از نظر کارایی و مقرون به صرفه بودن فرآیند، به عنوان انتخابی در دسترس و متداول در شیرین کردن آبهای شور آبیاری در صنعت کشت و صنعت شناخته شده است. سیستم های آب شیرین کن کشاورزی RO می توانند بیشترین کارآیی را برای منابع آب شور و لب شور در صنعت شیرین کردن آب کشاورزی داشته باشند.

مشخصات آب های تولید شده، با متداول ترین استانداردهای اجرایی کیفیت آب آبیاری در صنعت کشت و صنعت مطابقت می کند.

شیرین سازی آب به روش اسمزمعکوس (RO)

اسمزمعکوس RO عالی ترین سطح از بین روش های فیلتراسیون در شیرین سازی آب در صنعت کشاورزی می باشد، ممبرین RO به عنوان یک مانع برای تمام نمک‌های محلول و مولکول‌های غیرآلی و مولکول‌های آلی با وزن مولکولی بیش از 100 عمل می‌کند. به عبارت دیگر فقط مولکول‌های آب به طور آزاد از میان ممبرین عبور کرده و جریان خالص را تولید می‌کنند. عملیات حذف نمک‌های حل شده به مقدار 95 تا 99% انجام می پذیرد.

کاربرد آب شیرین کن صنعتی‌ RO بی شمار و متنوع می‌باشد و شامل نمک زدایی از آب دریا و آب لب شور جهت مقاصد آشامیدنی، شیرین‌سازی آب جهت کشاورزی، بازیافت پساب، فرآیندهای غذایی و نوشابه سازی، خالص سازی آب شرب خانگی و آب فرآیندهای صنعتی می‌باشد.

شیرین سازی آب جهت کشاورزی به روش آب شیرین کن اسمز معکوس (RO)

آبی را که ما برای زراعت به کار می‌بریم هیچ وقت به صورت خالص وجود نداشته و همواره حاوی مقداری مواد حل شده معلق می‌باشد.

ناخالصی های آب تا جایی که از حد معینی تجاوز نکند مانع از مصرف آن در آبیاری نمی‌شود.

یک آب ممکن است برای یک گیاه خاص و در یک خاک به خصوص مناسب نباشد، اما همان آب را ممکن است بتوان برای یک گیاه دیگر و یا خاک دیگری به خوبی استفاده نمود و یا اینکه با مصرف آن، فقط مقداری کاهش محصول داشته باشیم.

در ضمن کیفیت آب مهمترین عامل در فرآیند فتوسنتز است. نقش آب در فتوسنتز از طریق تاثیر آن بر باز و بسته شدن روزنه ها ظاهر می‌شود. شوری آب در طی فصل رشد باعث افزایش املاح نمکی در محدوده ریشه و برگ گیاهان شده، این امر از شدت فتوسنتز می‌کاهد. و در نتیجه این امر سبب کاهش رشد رویشی، کاهش گل دهی و میوه دهی و حتی خشک شدن درختان در ابتدای فصل رشد بعدی می شود.

محصولات با کیفیت تنها با استفاده از آب آبیاری با کیفیت ب­دست می‌­آیند. در یک نقطه معین بسته به اینکه آب آبیاری از منابع آب سطحی یا زیرزمینی تامین شده باشند، دارای مشخصه کیفی متفاوتی خواهد بود.

کیفیت شیمیایی آب آبیاری می­تواند رشد گیاه را به طور مستقیم یا کاهش عملکرد و یا به طور غیر مستقیم از طریق مقدار ارزش غذایی تحت تاثیر قرار دهد. اطمینان از تناسب کیفیت آب آبیاری برای تولید محصولات گلخانه ­ای، با توجه بر هزینه­ های تولید محصول از اهمیت زیادی برخوردار است.

آب به طور ذاتی فاقد کیفیت است و این ما هستیم که با توجه به الگوی صحیح کشت و کار  بر حسب گیاه و خاک برای آب آبیاری کیفیت خاصی قائل می شویم.

آنچه از نظر کشاورزی در رابطه با کیفیت آب مطرح می باشد تاثیر آن بر گیاه و خاک است. این تاثیر ناشی از ناخالصی های فیزیکی و شیمیایی موجود در آب می باشد.

غلظت و ترکیبات مواد حل شده در آب است که بیشترین تاثیر را بر رشد گیاه یا خصوصیات خاک دارا می باشد. کیفیت آب آبیاری را از نظر تامین آن بر رشد گیاه می توان به وسیله خصوصیات شیمیایی ذیل مورد بررسی قرار داد:

  • شوری یا غلظت کل نمک های حل شده در آب.
  • سدیمی بودن یا غلظت سدیم موجود در آب نسبت به سایر کاتیون ها.
  • غلظت عناصر ویژه مانند بور یا دیگر عناصری که ممکن است برای رشد گیاه سمی باشد.

شرکت ایمن آب کاژه متخصص در طراحی و مهندسی سیستم‌های تصفیه آب صنعتی به روش اسمزمعکوس RO توانسته است با تکیه بر دانش فنی و نرم افزارهای طراحی، خدمات مربوط به مشاوره، ساخت و اجرای پروژه‌های مختلف شیرین سازی آب در صنعت کشاورزی، کشت و صنعت و آبیاری گلخانه ای و صنایع جانبی مرتبط به آن را به مرحله اجرا درآورد.

Facebook
Twitter
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − سه =

سایر موضوعات
خرید دوزینگ پمپ مواد شیمیایی
قطعات و تجهیزات

پمپ تزریق مواد شیمیایی

پمپ تزریق مواد شیمیایی یا همان دوزینگ پمپ به معنای تزریق قطره ای، ناپیوسته اما دقیق است. به عبارتی دوزینگ، افزودن قابل کنترل یک محلول

ادامه »