ایمن آب

خرید آنتی اسکالانت و قیمت آنتی اسکالانت

خرید آنتی اسکالانت و قیمت آنتی اسکالانت

خرید آنتی اسکالانت

مواد بازدارنده رسوب در واحدهای آب شیرین کن اسمز معکوس ( آنتی اسکالانت )

 رسوبات، پوشش هایی از مواد معدنی محلول در آب هستند که روی سطوح می چسبند  و با توجه به اینکه آب خوراک سیستم های آب شیرین کن صنعتی (RO) حاوی مقادیر زیادی نمک های کلسیم می ­باشند، این نمک ها به صورت کلسیم فسفات و کلسیم کربنات ته نشین شده و باعث کاهش تولید درممبران های آب شیرین کن اسمزمعکوس می گردند.

بنابراین به کارگیری بازدارنده های رسوب ( خرید آنتی اسکالانت ) موثر، یک اقدام و نیاز اولیه در واحد های آب شیرین کن صنعتی RO می­ باشد که می توانند در شرایط بسیار متفاوتی رسوب گذاری را کنترل نموده و باعث طول عمر ممبران های سیستم اسمزمعکوس شوند.

تزریق آنتی اسکالانت به جریان آب خوراک واحد اسمزمعکوس RO یکی از متداول ترین روش های پیشگیری از تشکیل رسوب در ممبران های واحدهای آب شیرین کن اسمز معکوس است.

مهمترین رسوب­ ها در سیستم­ های تصفیه آب به روش RO کربنات­ها نظیر کربنات کلسیم (CaCO3) و سولفات ها نظیر سولفات کلسیم(CaSO4) می­ باشند. سایر رسوب ­ها نظیر سیلیس، سیلیکات ­ها، فلوراید کلسیم (CaF2) و… به لحاظ کمی از اهمیت کمتری برخوردار هستند.

برای خرید آنتی اسکالانت و اطلاع از قیمت آنتی اسکالانت با کارشناسان ما تماس بگیرید:

عوامل تشکیل رسوب بر روی ممبران:

  • بالا بودن غلظت یون های رسوب گذار مانند کلسیم، سولفات و قلیائیت در آب خوراک
  • بالا بودن میزان بازیافت (Recovery) دستگاه و افزایش شدید غلظت نمک­ های محلول در آب در بخش آب عبوری از روی لایه­ های غشا
  • طراحی نامناسب دستگاه­ ها و عدم توجه به اهمیت پلاریزاسیون غلظتی روی سطح غشا به هنگام طراحی آن

هدف هر ماده ممانعت کننده از رسوب، جلوگیری از تشکیل کریستال این رسوبات به ویژه کربنات ­ها و سولفات­ ها بر روی سطح غشا (ممبران) می ­باشد.

عملکرد و نقش آنتی اسکالانت در دستگاه های آب شیرین کن RO

آنتی اسکالانت تولیدی شرکت ایمن ­آب کاژه با نام تجاری IPAS  مانند محصولات معتبر شرکت های بین­ المللی به 3 طریق زیر مانع تشکیل رسوب بر روی سطح غشاء می گردد. برای اطلاع از قیمت آنتی اسکالانت و خرید آنتی اسکالانت با ما تماس بگیرید.

1- اثر آستانه ای:

 به محض تشکیل اولین proto Nuclei ها یا cluster ها و قبل از تبدیل آنها به هسته کریستال ( رسوب) آنتی اسکالانت  به cluster ها چسبیده و مانع تبدیل آنها به هسته کریستال (رسوب) می­ شود. 

2- اثر تغییر فرم کریستال:

 در این حالت آنتی اسکالانت به کلاسترهایی که موفق به تشکیل هسته و کریستال شده ­اند چسبیده و مانع تشکیل کریستال با شکل منظم می ­گردد و لذا شاهد تشکیل کریستالی غیر طبیعی هستیم. این کریستال قابلیت نشست و اتصال بر روی سطح غشا را به خوبی نداشته و همراه آب دور ریز از سطح غشا خارج می­ شود.

3- اثر پراکنش:

در این حالت حتی اگر ذرات کریستالی هم تشکیل شده باشند ماده آنتی اسکالانت که به خوبی در آب محلول است به این کریستال ها چسبیده و با معلق نگه داشتن آنها باعث دفع آنها همراه آب Drain می ­گردد.

چگونگی تشکیل رسوب در دستگاه های RO و جلوگیری از آن

سيستم های تصفیه آب به روش اسمز معکوس ( RO ) بطور طبیعی بر اثر  املاح محلول، مواد معلق و پارامترهای میکروبی موجود در آب دچار گرفتگی می­ شوند. برای جلوگیری از این امر پیش تصفیه فیزیکی و شیمیایی مناسب و استفاده از مواد ضد رسوب ( آنتی اسکالانت ) در دستگاه های RO ضروری می باشد.

 

لایه گذاری شیمیایی ( Scaling ) ناشی از ترکیبات معدنی محلول در آب همچون کربنات کلسیم  (CaCO3) ، سولفات کلسیم  (CaSO4 )، سیلیکا (SiO2) یا دی اکسید سیلیکون ، سولفات باریم (BaSO4) و … می تواند موجب پایین آمدن راندمان کاری سیستم های فیلتراسیون غشایی ( RO )، افزایش فشار و درنتیجه افزایش مصرف انرژی و هزینه های آن ، کاهش کیفیت آب بدست آمده و از کارافتادگی های مکررسیستم اسمز معکوس گردد.

لازم به ذکر است عمر مفید فیلترهای غشایی بر اثر پدیده هایی چون لایه گذاری شیمیایی ( Scaling ) می تواند به شدت کاهش یابد.

   
تشکیل رسوب زمانی آغاز می شود که غلظت يک نمک در آب از حلاليت آن در شرایط محلول بالاتر رود. هسته­های اولیه کریستال نقش کاتالیزوری را برای تشکیل کریستال های بیشتر نمک بازی می­کند. اين كريستال هاي نمك به شرط اينكه به اندازه و جرم حجمي لازم برسند از حالت معلق خارج مي ‌شوند

و شروع به رسوب ‌دهي مي ‌كنند. فرآيند ته ‌نشيني رسوب تا زماني ادامه خواهد داشت كه يون های تشکیل دهنده نمک در محلول به صورت فوق اشباع باشند. برای اطلاع از قیمت و خريد آنتی اسکالانت با کارشناسان ما تماس بگیرید.

انواع و خرید آنتی اسکالانت

انتخاب صحیح نوع آنتی اسکالانت می تواند سرعت تشکیل بسیاری از رسوب ها را کند کرده و از ایجاد گرفتگی یا فولینگ در داخل ممبران پیشگیری نماید.

نام محصول:

آنتی اسکالانت IPAS 130

ویژگی ها:

آنتی اسکالانت IPAS 130 یک آنتی اسکالانت چند منظوره است که قادر است طیف وسیعی از خوراک­ها شامل آبهای شور و آب دریا را پوشش دهد. تزریق دوز مناسب از این ماده به جریان آب می ­تواند از تشکیل رسوب کربنات کلسیم و سولفات­ها ( شامل سولفات کلسیم، سولفات استرانسیوم و سولفات باریم) پیشگیری نماید.

بررسی ­های آزمایشگاهی اثبات نموده ­اند که آنتی اسکالانت IPAS 130 در مقایسه با سایر محصولات داخلی و حتی محصولات خارجی، توان بالاتری در ممانعت از تشکیل رسوب دارد.

سازگاری آنتی اسکالانت IPAS 130  با لایه موثر غشای اسمزمعکوس، با بررسی­ های آزمایشگاهی دقیق به اثبات رسیده است.

این ماده اسیدی بوده و لذا با تزریق این ماده به آب، pH آب کاهش خواهد یافته. این امر منجر به کاهش و یا حذف کامل، نیاز به تزریق اسید خواهد شد.

خواص فیزیکی

دانسیته

g/cm3 13/1 – 12/1

pH

6/1 – 3/1

مشخصات ظاهری

مایع شفاف

رنگ

زرد کمرنگ

حلالیت

با هر نسبتی در آب محلول است.

نام محصول:

آنتی اسکالانت IPAS 150

ویژگی ها:

این محصول برای مقابله موثر با رسوبات و فولینگ­ در سیستم­ های اسمزمعکوس طراحی گردیده است. انواع مواد فعال و متعدد بکار رفته در فرمولاسیون این آنتی اسکالانت از کارایی مناسبی در کنترل رسوبات: CaCO3، CaF2، SrSO4، BaSO4، CaSO4 برخوردار هستند، این محصول همچنین از رسوب نمک­ ها، اکسید های آهن و سیلیکاتها و نیز نمک­ های مضاعف این املاح جلوگیری می­ نماید. همچنین می توانید

برای خرید آنتی اسکالانت با کارشناسان تماس گرفته و ضمن اطلاع از قیمت آنتی اسکالانت از مشاوره رایگان خرید هم بهرمند شوید.

آنتی اسکالانت IPAS 150 یک آنتی اسکالانت چند منظوره است که قادر است طیف وسیعی از خوراک ­ها شامل آبهای شور و آب دریا را پوشش دهد. تزریق دوز مناسب از این ماده به جریان آب می­تواند از تشکیل رسوب کربنات کلسیم و سولفات­ها ( شامل سولفات کلسیم، سولفات استرانسیوم و سولفات باریم) پیشگیری نماید.

بررسی ­های آزمایشگاهی اثبات نموده ­اند که آنتی اسکالانت IPAS 150 در مقایسه با سایر محصولات داخلی و حتی محصولات خارجی، توان بالاتری در ممانعت از تشکیل رسوب دارد.

سازگاری آنتی اسکالانت IPAS 150  با لایه موثر غشای اسمزمعکوس، با بررسی ­های آزمایشگاهی دقیق به اثبات رسیده است.

این ماده اسیدی بوده و لذا با تزریق این ماده به آب، pH آب کاهش خواهد یافته. این امر منجر به کاهش و یا حذف کامل، نیاز به تزریق اسید خواهد شد. همچنین برای خرید و اطلاع از قیمت آنتی اسکالانت و دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

خواص فیزیکی

دانسیته

g/cm3 25/1 –2/1

pH

2 –5/1

مشخصات ظاهری

مایع شفاف

رنگ

زرد کمرنگ تا نارنجی

حلالیت

با هر نسبتی در آب محلول است.

لازم به ذکر است عوامل زیر در انتخاب نوع و میزان آنتی اسکالانت تاثیر گذار می باشد.

1- مشخصات منبع آب خام ورودی:

  • آب چاه
  • آب سطحی
  • آب شهری
  • آب دریا
  • فاضلاب شهری
  • فاضلاب صنعتی

2- آنالیز آب خام:

  • هدایت الکتریکی (EC)
  • کل جامدات محلول (TDS)
  • کدروت
  • SDI
  • سختی کلسیمی
  • سختی منیزیمی
  • سختی کل
  • قلیائیت M (کل)
  • قلیائیت P (کربنات)
  • کاتیون ها
  • آنیون ها
  • مواد آلی
  • گازهای محلول

3- مشخصات مواد شیمیایی تزریقی در سیستم پیش تصفیه

  • ماده میکروب کش
  • ماده منعقد کننده
  • عامل لخته ساز
  • ماده کاهنده
  • اسید
  • ماده ضد رسوب

4- مشخصات واحد غشایی اسمزمعکوس

  • ظرفیت دستگاه
  • ساختار واحد: 1 مرحله ای – 2 مرحله ای
  • تعداد پرشروسل در هر مرحله
  • مدل و تعداد و نوع ممبران
  • میزان بازیافت (Recovery) کل سیستم

ضرورت استفاده از آنتی اسکالانت در سیستم های آب شیرین کن

معمولا مشکلاتی که در صورت عدم تزریق یا استفاده از آنتی اسکالانت نامرغوب در ممبران ها  وجود می آید عبارتند از :

  • کاهش میزان تولید آب محصول
  • افزایش افت فشار در محفظه غشاء و اتلاف انرژی ناشی از آن
  • افزایش مصرف برق (با توجه به کاهش تولید و به منظور جبران آن، پمپ می ­بایست برای حفظ میزان تولید در سطح اولیه، با فشار بالاتری کار کند.)
  • افت کیفیت و افزایش شوری (نمک­ های محلول) آب محصول
  • آسیب مکانیکی نظیر تلسکوپی شدن ناشی تنش مکانیکی به المنت غشایی (ممبران­ ها)
  • افزایش نیاز به رسوب زدایی و شستشو با مواد شیمیایی اسیدی و بازی و هزینه های ناشی از این عمل
  • و در نهایت گرفتگی کامل و غیر بازگشت غشا که نیاز به تعویض غشا را ایجاد می نماید.

 به منظور جلوگیری از خسارات فوق، می­بایست مواد آنتی اسکالانت به طور مداوم به آب ورودی به دستگاه تزریق گردد.

عوارض و معایب استفاده از آنتی اسکالانت نامرغوب

با بررسی و تست و ارزیابی آنتی اسکالانت های موجود در بازار که اغلب تحت برند های خارجی در حال مصرف می باشد مشخص گردید که آنتی اسکالانت های فوق نه تنها خواص ممانعت کنندگی از رسوب بر روی ممبران ها را دارا نمی باشد، بلکه خود باعث تشکیل کمپلکس رسوب بر روی غشاء (ممبران) گردیده و خسارات جبران ناپذیری را برای کارفرما ایجاد کرده و در خیلی از مواقع باعث تعویض ممبران می شود.

برای دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از قیمت آنتی اسکالانت با ما تماس گرفته و خريد آنتی اسکالانت را انجام دهید.

ترکیبات و فرمول شیمیایی آنتی اسکالانت

یک فرمولاسیون مناسب از آنتی اسکالانت قادر است سرعت تشکیل بسیاری از رسوب ها از جمله کربنات کلسیم، سولفات ها ( سولفات کلسیم، استرانسیوم و باریم) و نیز سایر انواع رسوب های متداول در غشاهای آب شیرین کن اسمز معکوس را کند کرده و در عمل از تشکیل رسوب در داخل المنت های غشایی (ممبران) پیشگیری نماید.

درفرمولاسیون آنتی اسکالانت شرکت ایمن آب کاژه از مواد اولیه با پایه ارگانوفسفرها و پلی کربوکسیلیک اسیدها و سایر مولتی پلیمرها و نمک­های آن­ها استفاده شده است.

واکنش پذیری آنتی اسکالانت

این ماده در شرایط متعارف تحت تأثیر مواد اکسنده (نظیر کلر آزاد یا ازن موجود در آب)، احیا کننده (نظیر سدیم بی سولفیت یا سدیم متا بی سولفیت) و یا اسیدهای تزریقی (نظیر سولفوریک اسید یا هیدروکلریک اسید) قرار نمی گیرد. لیکن چنانچه در سیستم پیش‌تصفیه از پلیمرهای کاتیونی (به عنوان مثال به عنوان عامل لخته ساز) استفاده می شود، می بایست اطمینان کسب شود که این عوامل تا پیش نقطه تزریق آنتی ­اسکالانت، به طور کامل حذف شده باشند. 

نحوه استفاده و محاسبه میزان تزریق آنتی اسکالانت در دستگاه های آب شیرین کن RO

این ماده می­بایست به صورت مداوم به آب خوراک  (Feed water)واحد اسمزمعکوس توسط دوزینگ پمپ تزریق شود. سیستم تزریق می­بایست به گونه ­ای عمل نماید که در صورت توقف واحد، تزریق آنتی ­اسکلانت هم متوقف شود.

دوز مناسب تزریق این ماده، معمولاً بین 2 تا ppm 5 است. میزان تزریق با توجه به آنالیز خوراک و شرایط آب شیرین‌کن‌های اسمز‌معکوس (از جمله بازیافت سیستم) متغیر است. توصیه می­شود در این خصوص از مشاوره متخصصین شرکت ایمن آب کاژه استفاده کنید.

آنتی اسکالانت IPAS شرکت ایمن آب کاژه می بایست بعد از فیلتراسیون (شنی و زغالی) و قبل از فیلتر میکرونی به آب اضافه می گردد.

تزریق دوز کمتر و یا بیشتر از آنتی­ اسکالانت، می تواند منجر به گرفتگی غشاهای اسمزمعکوس شود.

آنتی اسکالانت IPAS هم به صورت خالص و هم به صورت رقیق شده، قابل استفاده است (حالت رقیق شده ارجحیت بالایی دارد). در صورت رقیق کردن توصیه می شود محلول های رقیق تر از 10%  حجمی از آن تهیه نشود. برای رقیق کردن آنتی­ اسکالانت، از آب محصول اسمزمعکوس استفاده کنید.

توصیه می شود مخزن تهیه محلول آنتی اسکالانت برای جلوگیری از رشد باکتری و میکروارگانیسم ها به صورت دوره ای پاک سازی و ضدعفونی گردد.

خريد آنتی اسکالانت و قیمت آنتی اسکالانت

مشتریان گرامی می توانند جهت استعلام قیمت آنتی اسکالانت و خريد آنتی اسکالانت با واحد فروش شرکت از طریق تلفن و یا چت آنلاین در ارتباط بوده تا کارشناسان فروش شرکت در اولین فرصت نسبت به ارسال پیش فاکتور اقدام نمایند.

مشخصات بسته بندی

آنتی اسکالانت شرکت ایمن آب کاژه در ظروف 20 لیتری و نیز بشکه های 220 لیتری بسته بندی و عرضه می­ گردد.

دلایل خريد آنتی اسکالانت از شرکت ایمن آب کاژه

آنتی اسکالانت شرکت ایمن آب کاژه با نام های تجاری IPAS 130 و IPAS 150 آزمایش­ های ممانعت کنندگی از تشکیل رسوب به روش NACE، سازگاری با غشا و قابلیت تحمل پذیری یون کلسیم را به خوبی پشت سر گذاشته و نتایج حاصله در قیاس با برخی نمونه­ های معتبر خارجی حتی عملکرد بهتری را نیز نشان داده است. این محصول همچنین در آزمایش­های میدانی و نتایج ارزیابی ­های بدست آمده از مشتریان مختلف کارایی و توان خود را به اثبات رسانده است.

استانداردهای سازگاری آنتی اسکالانت با ممبران ها توسط سازندگان غشاهای اسمزمعکوس نظیر: فیلمتک(FILMTEC) و CSM هایدروناتیکس(Hydranautics) ارائه شده است . آنتی اسکالانت شرکت ایمن آب کاژه توانسته تست سازگاری با غشاء های مورد استفاده در کشور ایران را با موفقیت پشت ­سر بگذارد.

روش و آزمون تست آنتی اسکالانت بر اساس استاندارد NACE آمریکا

محصول این شرکت (IPAS)، آنتی اسکالانتی چند منظوره (General purpose) بوده و بر روی انواع مختلف یون­ های رسوب­ گذار محلول در آب اثر گذاشته و مانع رسوب­ گذاری آن ­ها می گردد.

این محصول انواع تست ­های آزمایشگاهی طبق استاندارد های روز دنیا را پشت سر گذاشته و در تست­های میدانی و عملی هم کارایی بالایی از خود نشان داده است.

این آنتی اسکالانت تحت نام تجاری IPAS130 و IPAS150 به بازار مصرف عرضه گردیده و در دستگاه­ های فعال در نقاط مختلف کشور (با ظرفیت­های مختلف و آب­هایی با آنالیز متفاوت) کارایی بالای خود را به اثبات رسانده است.

این روش به منظور بررسی توان بازدارنده های رسوب به طور کمی و کیفی طراحی گردیده است و میزان جلوگیری از رسوب گذاری نمک های رسوب گذار را نشان می دهد.

لازم به توضیح است که این روش امکان ارزیابی جامع و کامل بازدارنده ها را ندارد و فقط می توان از این روش برای ارزیابی اولیه بازدارنده های رسوب استفاده نمود.

این روش با استفاده از مقایسه قدرت اثرگذاری بازدارنده های رسوب در شرایط خاص آزمایشگاهی، میزان تاثیر یک بازدارنده خاص را در جلوگیری از ایجاد رسوبات کلسیم سولفات و کلسیم کربنات در محلول نشان می دهد.

1- آزمون رسوبدهی کلسیم فسفات

1-1-تجهیزات و محلول ها

 1-1-1 حمام دمای ثابت یا خشک کن مجهز به سیستم گردش هوا با قابلیت تثبیت دما با دقت1 ±
 1-1-2 ظرف شیشه ای تمیز و عاری از گزد و غبار ml 125 درب دار و آببندی شده
1-1-3 آب نمک های سنتزی با استفاده از آب مقطر یا بدون یون و نمک های گرید ACS به شرح زیر:

   1-1-3-1- آب نمک های حاوی کلسیم: سدیم کلرید g/l 50/7، کلسیم کلرید دو آبه  g/l 10/11

  1-1-3-2- آب نمک های حاوی سولفات: سدیم کلرید g/l 50/7، سدیم سولفات g/l66/10

  1-1-3-3-توجه: جهت حذف مقادیر جزیی نامحلول از سیستم، توصیه می شود محلول ها پس از ساخته شدن، توسط کاغذ فیلتر 45/. میکرون صاف شوند.

1-1-4  استوانه مدرج یا پیپت با قابلیت برداشتن ml5/. + 50 محلول

1-1-5  محلول های با غلظت % wtو %wt 1/. از بازدارنده های رسوبگذاری مورد آزمایش با استفاده از آب بدون یون

1-1-6  پیپت های با حجم 1/. ، ./5 ، ./1 میلی لیتر

1-1-7  مواد و تجهیزات مورد نیاز برای تعیین غلظت کلسیم بر اساس استانداردهای ASTM D511، ASTM D1126 یا PART 300، APHA

1-2 روش آزمون

1-2-1- مقدار مورد نیاز از بازدارنده را با استفاده از پیپت مناسب به هر یک از ظروف اضافه نمایید. برای مواردی که غلظت بازدارنده در آنها کمتر از mg/l 10 است، از محلول % wt1/. استفاده نمایید. برای هر آزمون به صورت مضاعف کار نمایید.

1-2-2- نمونه های شاهد را به صورت زیر تهیه نمایید:

1-2-2-1- دو نمونه 50 میلی لیتری از آب نمک حاوی کلسیم بردارید. غلظت کلسیم نمونه های شاهد را پیش از رسوبدهی، بر اساس پاراگراف1-2-8 انجام داده و مقادیر را بر دو قسمت تقسیم نمایید.

1-2-2-2- روی نمونه های شاهد عملیات پاراگراف های 1-2-3 تا 1-2-8 را پس از رسوبدهی و بدون افزایش بازدارنده انجام دهید.

1-2-3-ml 50 از آب نمک حاوی سولفات درون ظرف بریزید و خوب هم بزنید. ml 50 آب نمک حاوی کلسیم به ظرف اضافه نمایید.

1-2-4-  درب ظرف را به سرعت بسته وهم بزنید تا آب نمک ها و بازدارنده  به طور کامل با یکدیگر مخلوط شود.

1-2-5-  ظروف و نمونه های شاهد را به خشک کن یا در حمام آب گرم برده طوری که 75% طول آن در آب فرو برود. دمای حمام یا خشک کن در 1±71   برای 24 ساعت تثبیت شود.

1-2-6-پس از 24 ساعت ظروف را بیرون آورده و مراقب باشید هم نخورد. اجازه دهید نومونه ها به دمای  5±25 برسند.

1-2-7-یک میلی لیتر از محلول شفاف فوقانی نمونه ها را برداشته و با آب مقطر یا بدون یون رقیق نمایید.

1-2-8- غلظت کلسیم را با استفاده از روش های استانداردهای ASTM D511، ASTM D1126 یا APHA PART300، تعیین نمایید. دقت نمایید که تفاوت نمونه های مضاعف نباید بیش از 5% باشد وگرنه نتایج اعتباری ندارند.

1-2-9-  برای هر دو نمونه های اصلی و شاهد متوسط نتایج مضاعف را برای غلظت کلسیم به صورت کلسیم سولفات گزارش نمایید.

1-2-10- درصد بازدارندگی را می توان بر اساس رابطه زیر محاسبه و گزارش نمود.

مشتریان عزیز برای دریافت مشاوره رایگان و استعلام قیمت و خريد آنتی اسکالانت با کارشناسان ما تماس بگیرید.

2-آزمون رسوبدهی کلسیم کربنات

2-1-تجهیزات و محلول ها

2-1-1- یک منبع قابل تنظیم تأمین کربن دی اکساید.

2-1-2- حمام دمای ثابت یا خشک کن مجهز به سیستم گردش هوا با قابلیت تثبیت دما با دقت  1±

2-1-3- ظرف شیشه ای تمیز و عاری از گرد و غبار ml 125 درب دار و آببندی شده. احتیاط: میزان فضای بخار بالای محلول های مورد تست در پاراگراف 2-2-5 برنتایج تأثیر گذار خواهد بود. جهتاخذ بیشترین اعتبار و تکرار پذیری نتایج، ظروفی را انتخاب نمایید که حجم آنها کمتر از 5% تغییر نماید.

2-1-4- لوله های توزیع گاز دارای زینتر گلاس با پروزیته متوسط یا بالا.

2-1-5- آب نمک های سنتزی با استفاده از آب مقطر یا بدون یون و نمک های گرید ACS به شرح زیر:

2-1-5-2- آب نمک حاوی کلسیم: کلسیم کلراید دو آبه g/l36/7، سدیم کلراید g/l ./33

2-1-5-3- توجه: جهت حذف مقادیر جزیی نامحلول از سیستم، توصیه می شود محلول ها پس از ساخته شدن، توسط کاغذ فیلتر 45/. میکرون صاف شوند.

2-1-6- استوانه مدرج یا پیپت با قابلیت برداشتن ml5/.  ± 50  محلول

2-1-7- محلول های با غلظت % wt1 و %wt  1/. از بازدارنده های رسوبگذاری مورد آزمایش با استفاده از آب بدون یون

2-1-8- پیپت های با حجم 1/. ، ./5 ، ./1 میلی لیتر

2-1-9- مواد و تجهیزات مورد نیاز برای تعیین غلظت کلسیم بر اساس استانداردهای ASTM D511، ASTM D1126 یا PART 300، APHA

2-2-روش آزمون

2-2-1- مقدار مورد نیاز از بازدارنده را با استفاده از پیپت مناسب به هر یک از ظروف اضافه نمایید. برای مواردی که غلظت بازدارنده در آنها کمتر از mg/l 10 است، از محلول % wt 1/. استفاده نمایید. برای هر آزمون به صورت مضاعف کار نمایید.

2-2-2- نمونه های شاهد را به صورت زیر تهیه نمایید:

2-2-2-1- دو نمونه 50 میلی لیتری از آب نمک حاوی کلسیم بردارید. غلظت کلسیم نمونه های شاهد را پیش از رسوبدهی، بر اساس پاراگراف 2-2-9 انجام داده و مقادیر را بر دو تقسیم نمایید.

2-2-2-2- روی نمونه های شاهد عملیات پارگراف های 2-2-3 تا 2-2-9 را پس از رسوبدهی و بدون افزایش بازدارنده انجام دهید.

2-2-3- هر دو آب نمک حاوی کلسیم و کربنات را بلافاصله پیش از استفاده، توسط  اشباع نمایید. عمل اشباع سازی را در دمای اتاق و با دمیدن به کف محلول با استفاده از لوله توزیع گاز دارای زینتر گلاس انجام دهید. سرعت ml/min 250 برای  به مدت 30 دقیقه کافی است تا یک لیتر محلول را به طور همزمان اشباع نماید. یک رابطه به شکل T میتواند جریان گاز را تقسیم نماید.

2-2-4- ml 50 محلول آب نمک حاوی بی کربنات به ظرف مورد آزمایش اضافه کرده و خوب هم بزنید.ml 50 محلول آب نمک حاوی کلسیم به ظرف مورد آزمایش اضافه نمایید.

2-2-5-درب ظرف را بسته و کاملا هم بزنید تا آب نمک ها با بازدارنده به خوبی مخلوط گردد. درب ظرف مورد آزمایش باید به طور محکم بسته باشد تا از خروج  جلوگیری نماید. توجه: هنگامی که دمای ظرف به دمای آزمایش برسد فشار در لوله بالا می رود. گرچه بروز این خطر همزاد این آزمون است، هیچ گاه ترکیدن لوله گزارش نشده است. لذا بهتر است موارد ایمنی در این بخش رعایت گردد. همچنین در صورت عدم آب بندی درب ظرف، امکان نشت گاز، تغییر ترکیب آب نمک مورد آزمایش و در نتیجه حصول نتایج نامعتبر وجود دارد.

2-2-6- ظروف و نمونه های شاهد را به خشک کن یا در حمام آب گرم برده طوری که 75% طول آن در آب فرو برود. دمای حمام یا خشک کن در  1± 71  برای 24 ساعت تثبیت شود.

2-2-7-پس از 24 ساعت ظروف را بیرون آورده و مراقب باشید هم نخورد. اجازه دهید نمونه ها به دمای  5 ± 25    برسند.

2-2-8- یک میلی لیتر از محلول شفاف فوقانی را برداشته و با آب مقطر یا بدون یون رقیق نمایید.

2-2-9- غلظت کلسیم را با استفاده از روش استانداردهای ASTM D511،  ASTM D1126 یا PART 300، APHA

تعیین نمایید. دقت نمایید که تفاوت نمونه های مضاعف نباید بیش از 5% باشد وگرنه نتایج اعتباری ندارند.

2-2-10- برای هر دو نمونه های اصلی و شاهد متوسط نتایج مضاعف را برای غلظت کلسیم به صورت کلسیم سولفات گزارش نمایید.

2-2-11- درصد بازدارندگی را می توان بر اساس رابطه زیر محاسبه و گزارش نمود:

   ، غلظت کلسیم در نمونه اصلی پس از رسوبدهی

  ، غلظت کلسیم در نمونه شاهد پس از رسوبدهی

    غلظت کلسم در نمونه شاهد پیش از رسوبدهی می باشد.

برگه اطلاعات ایمنی (MSDS)  آنتی اسکالانت

علائم حفاظتی آنتی اسکالانت

 

هشدارهای حفاظتی آنتی اسکالانت

  • تماس با چشم: می­توانند باعث سوختگی در چشم گردیده و صدمات دائمی به چشم وارد نمایند.
  • تماس با پوست: می­توانند باعث التهاب پوستی گردد.
  • بلعیدن و خوردن: در صورت بلعیده شده دارای اثرات زیان آوری است و ممکن است باعث سوختگی در معده و روده شود.
  • تنفس: باعث التهاب بینی و گلو می­گردد.محرک سیستم ریوی می­باشد.
  • حریق: این ماده قابل اشتعال نمی­باشد.
 
 

 کمک های اولیه

تماس فوری با ایمنی و بهداشت  (HSE)

  • تماس با چشم: به سرعت چشم­ ها را با آب فراوان به مدت حداقل 15 دقیقه در حالی که پلک خود را باز و بسته می کنید بشوریید. به مصدوم اجازه ندهید چشم ­های خود را بمالد یا چشم ­هایش را ببندد.
  • تماس با پوست: به سرعت مراقبت ­های پزشکی دریافت کنید. در حالی­که لباس­ ها و کفش­ های آلوده را خارج می کنید، پوست خود را با آب فراوان حداقل به مدت 15 دقیقه بشویید. دیگر به لباس­ های آلوده دست نزنید.
  • بلعیدن و خوردن: فرد را وادار به استفراغ نکنید. اگر فرد هوشیار است به وی 2 تا 4 لیوان آب یا شیر بخورانید تا محتویات معده وی رقیق شود.
  • تنفس: به سرعت خدمات پزشکی دریافت کنید. فرد را به هوای آزاد منتقل نمایید. اگر تنفس فرد به سختی صورت می گرفت، به وی اکسیژن بدهید. هرگز از تنفس دهان به دهان استفاده ننمایید. اگر تنفس فرد قطع شد از دستگاه تنفس مصنوعی استفاده نمایید.
  • اطلاعات پزشکی: بر اساس واکنش­ های هر فرد، پزشک باید نسبت به کنترل علائم و شرایط اقدامات لازم را انجام دهد.

  اطفاء حریق

تماس فوری با واحد آتش نشانی

  • خطر آتش گیری: این ماده قابل اشتعال نمی ­باشد.
  • سایر توضیحات: ظروف حاوی این ماده زمانی که حرارت ببینند، منفجر می­شوند. بخار این ماده سنگین تر از هوا است. بخار می­تواند روی زمین پخش شود و در مناطق کم ارتفاع یا محدود جمع شود و در تماس با فلزات
  • نحوه مناسب اطفاء: اسپری آب، فوم، شیمیایی خشک یا دی اکسید کربن برای اطفاء مناسب هستند.
  • ممکن است گاز قابل اشتعال هیدروژن ایجاد نماید.

 

دیتا شیت (Data sheet) آنتی اسکالانت

آنتی اسکالانت فلوکن F260

واحد بازرگانی شرکت ایمن آب کاژه با توجه به نیاز و درخواست مشتریان و کارفرمایان خود اقدام به تامین آنتی اسکالانت با برند فلوکن F260 نیز نموده است.

کیفیت و کارایی آنتی اسکالانت فلوکن F260 نیز همانند دیگر محصولات شرکت ایمن آب کاژه با تست و ارزیابی قدرت بازدارندگی از رسوب و سازگاری آن با انواع ممبران به اثبات رسیده است. برای خريد آنتی اسکالانت و دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان ما تماس بگیرید

5/5 - (1 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn

13 دیدگاه دربارهٔ «خرید آنتی اسکالانت و قیمت آنتی اسکالانت»

سلام
تفاوت آنتی اسکالانت اصل و آنتی اسکالانت غیر اصل از کجا مشخص می شود؟

متاسفانه در چندین سال گذشته آنتی اسکالانت های بی کیفیت با برند های معتبر خارجی در بازار به فروش میرسند که نه تنها باعث جلوگیری از تشکیل رسوب بروی غشا نمیشود بلکه خود عاملی جهت تشکیل رسوب و در برخی از مواقع از بین رفتن ممبران میشود.
همانطور که در توضیحات آنتی اسکالانت اشاره شد برای تشخیص آنتی اسکالانت اصل میبایست آزمایش ها و تست های مربوط به قدرت باز دارندگی آنتی اسکالانت و تست های سازگاری آن با ممبران انجام شود.

سلام و عرض ادب
برای گرفتن نمایندگی آنتی اسکالانت شرکت شما در شهر مشهد چه اقداماتی باید انجام دهم؟ بنده 13 سال هست که در فروش قطعات و تجهیزات آب شیرین کن فعالیت دارم.

با سلام
لطفا با شرکت تماس گرفته تا در مرحله اول فرم های نمایندگی حضورتان ارسال گردد

سلام
آیا روشی هست که ما در محل شرکت بتونیم انجام بدیم و تشخیص بدیم بین چند آنتی اسکیل کدام یک برای آب ما مناسبتر است؟

با سلام لطفا آنالیز آب خام را ارسال بفرمایید تا واحد فنی و مهندسی ما هم مدل آنتی اسکالانت و هم میزان دوز تزریق را برای شما ارسال کنند

سلام وقت بخیر
بعد از خرید آنتی اسکالانت نحوه استفاده و میزان مصرف آنتی اسکالانت را چگونه حساب کنیم؟

سلام وقت شما بخیر
لطفا از طریق شماره تلفن های شرکت با کارشناسان ما در ارتباط باشید و آنالیز آب فید یا خوراک رو برای ما ارسال بفرمایید تا همکاران فنی نسبت به آنالیز شما رو راهنمایی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + 2 =

سایر موضوعات